Event

Come to see us!
Date : 27 / May / 2017
Time : 19:30–23:00
Address : Post-Culture Stage ул. Йоаким Груев 36, под Петното на Роршах, 4000 Plovdiv, Bulgaria
Sold Out

Artificial Lungs – Album Promo & BalkanHED D’n’B Show

Post-Culture Stage, Plovdiv

Заповядайте на последния ни концерт за сезон 2016 – 2017!

Хилядите пътища, по които може да те отведе музиката, понякога се оказват наистина твърде атрактивни. Въвличат те, изпиват от теб всяка силичка, денят от 24-часов се превръща в няколкоминутен, а удоволствието сякаш постоянно чака зад ъгъла, след това идва, хваща те и светкавично си тръгва, оставяйки най-силния спомен и задължението да го пресъздадеш максимално точно.

На 27 май ще имаме удоволствието да Ви представим новия и първи албум на Artificial Lungs, както и специалните ни гости от Истанбул – Housing Crash.

Artificial Lungs (alternative rock/blues)
BalkanHED (electronica)

Artificial Lungs ще представят своя първи едноименен албум, за който се говори от няколко месеца и е очакван с настръхнали уши. Интродукцията в описанието беше насочена изключително към това, което се е случило и се случва с Андо, Ицо, Иво и Искрен. Все агенти, които познаваме от други пловдивски алтернативни генератори . Ексклузивно за нас групата сподели, че този албум(смесица между алтернативен рок и блус) ще е визитката на групата. Един вид нейният своебразен акт за раждане. Той съдържа 7 оригинални композиции и един бонус трак. Ето какво казва Андо за самия албум – „Албумът носи заглавието на групата – “Artificial Lungs”, като съдържа 7 песни и една алтернативна версия. Така началото и краят образуват своеобразен затворен кръг. Има само една песен на български и причината за нея е невъзможността да се изрази тематиката на друг език освен родния.“ – Тук вече сме доволни напълно.

С този концерт закриваме втория сезон на Пост-културната сцена. Благодарим ви, че ни има, ей!

Врати – 19:30
Начало – 20:00

Вход. 6 лв